30. okt 2008


Jess, homme on reeeeeeede :) :P. Suht ruttu ikka läinud see nädal :) ja see on ainult positiivne. Eile oli laulmine, kohal oli 5 alti, u. 6 sopranit, 2 tenorit & 2 bassi, tase :D. Üleeile avastasin, et on olemas selline asi, nagu Windows Movie Maker, hkhm, tglt ma teadsin juba varem sellest, aga ma ei teadnud, et see mul arvutis olemas on :), 3 videot olen juba teinud, esimest videot tegin mingi 4 h vist :D, harjumatu oli. Eile käisin juuksuris ka, mingi 15 min. mõtlesime Kadriga, et mis värvi värvida, aga ta värvis ikkagi juuksejuuri & tegi roosad - helepruunid triibud. Lõikas ka, niiet tulemusega olen rahul :)). Täna käisin hambaarsti juures :S, vapsee ülbeks läinud, enam ei küsi ka, et kas Sa süsti tahad, nüüd teeb juba ise siis, kui tahab, aga ma täna ei oleks saanud ilma süstita, kindlasti :( . Aga kunagi kirjutan jälle, kui midagi huvitavat on :).



James Blunt - You`re beautiful.

29. okt 2008

Jeah, mul veab blogipostitustega, pidevalt juhtub midagi :(.
Ma ka ei viitsi koguaeg jamada saja erineva asjaga. Kui inimene ei näita huvi, siis pole see minu probleem :). Täna olin suht kasulik ka. Ärkasin korraks umbes poole kaheksa ajal üles, ütlesin emale, et ta kindlalt lõunaajal koju tuleks, sest ma ei viitsind hommikul vara võrru ronida :P. Siis magasin mingi 8.40`ni. Ärkasin üles, sättisin ja hakkasin koristama, ma tahtsin kasulik olla. Varsti juuksurisse ka ;). Õhtul laulma +o(, ma pakun, et paar - kolm tükki veab ennast kohale, ongi lõbusam jah, kohe tuleb meelde see, kui ma Gerliga kahekesi aldis laulsime, enam naljakam ei saanud olla :D. Kristel on ka tallinnas -.-, Alari pärast kindlasti :D, siis ta saab vähemalt koos temaga homme võrru tulla ju, õnneseen :D. Telefon paneb ka vigast :(, klapp käib raskesti lahti ja kui klapp ära tuleb, siis on telefoniga vsjo, siis saab äkki uue (a). Tanel kahtles, et kas ma ikka mahutan kõik tema saadetud pildid oma blogisse, aga see on ju väga lihtne :P :). Varsti näete ^.^. Ja teoreetiliseks peaks mu blogi homme ühekuuseks saama, aga praktiliselt ei saa -.-.

27. okt 2008


On 2 inimest, nad ei ole suhelnud mitte kuidagimoodi u. nädal aega, aga nad on "koos", kumb peaks ennast süüdi tundma, kas poiss või tüdruk?

Mida peab tundma inimene, kes sai eelmine päev kella 23 ajal magama ja tema telefon heliseb kell: 7.5o ja hääl telefonis ütleb: "Tsau, magasid v? Sa tööle ei viitsi minna v?", kuna ma olen suht kohusetundlik inimene ja üritan alati vastu tulla nii kuidas saan, siis ma ei öelnud ka sellel korral "ei" :)). Jaa, ma käisin täna komme müümas, again :D, üle pika aja :). Ma mäletan, et ma tahtsin juba väiksena komme kaaluda, see oli mu lemmik tegevus ja ma olin suht kindel, et kunagi hakkan mina ka komme müüma. Aga õnneks pole kliendid pidanud minus pettuma, mind on isegi kiidetud :D, umbes nii, et "Sa oled nii naeruline ja särasilmne müüja." või, et "Kus see blondi peaga müüja on? Erinevust on kohe märgata.", aga see on ainult positiivne muidugi. Damn, ma tahaks juba kolmapäeva ja reedet. Kolmapäeva, sest ma lähen kolmapäeval juuksurisse, jeiii ^^ :). Ja reedel on mingi värk Alari pool, ta tahtis, et ma valged riided selga paneks, aga ma ei tea, kas ma raatsin :D. Aga eks ma vaatan siis. Triinuga pidin ka vaheajal kokku saama, ma loodan, et ma jõuan ikka, sest ma pole teda niiiiiiiii kaua näinud :). Aga varsti varsti varsti saab täpselt aasta, kui ma sain tuttavaks ühe tähtsa inimesega, võibolla ta ise ei teagi kui tähtis ta tegelikult mulle on :).


Shanon - Draama

26. okt 2008


Nonii, pole mingi 2päeva kirjutanud, aga see ei tapa mitte kedagi :)). Mul oli tglt kiire ka, sest reedel ei jõudnud üldse koju, kuna me käisime kinos. Niiiiii äge oli :). Ma ei kujutaks ette, kui mul neid kolme inimest ei oleks, nemad muudavad minu näo naeruliseks. Käisime kinos ära, siis ei olnud üldse mõtteid, et kuhu edasi minna, Alar ka ütles, et ta ei saa meid enda poole viia, sest tal on toad segamini. Kõndisime siis Statoili juurde, Alar tegi mulle kakao välja, niiiii armas :D (a). Siis me vaatasime bemmi hooaja lõpetamist, kuna see oli bemmi hooaja lõpetamine, sest pmst 20 bemmi sõitis reas, kõigil ohutuled sees :D, mõni vingem auto oli ka, aga see on ebaoluline. Järgmisena suundusime Maksimarketisse, Alar ostis 4 D`lighti (mina ei joonud ^^) ja suure krõpsupaki. Läksime Kristeli poole, teepeal käis suur vaidlus minu peale, et kelle oma ma olen :D, seda oli niiiiiii äge vaadata :D. Olime mingi öösel kella üheni Kristeli juures, siis saatsime Alari ja Hendriku ära ja läksime Kristeliga ise ka magama ära :). Laupäeval käisime Maksimarketis, aitasin Kristelil koju süüa osta ja siis tuli isa mulle järgi. Kodus läksin sauna ja siis panin valgelt riidesse ja kihutasime onu sünnipäevale. Tagasitulles sõitsin ka mina. Nüüd hakkan tegutsema (:.

23. okt 2008

:))

[20:31:54] * Liiiisu is now known as Liiiisublogib
[20:58:38] * Liiiisublogib is now known as Liiiisu
[21:30:47] * Liiiisu is now known as Liiiisupesemas
[21:47:25] * Liiiisupesemas is now known as Liiiisu
[21:59:58] * Liiiisu is now known as Liiiisutegutseb

(ma avastasin, et mõnes kanalis on nii :D)

Hkhm, peaks mainima, et ma olen julmalt kuiv, pmst tänu sellele, et täna oli 8 tundi koolis :(. Kohe, kui mu teksad ja botased märjad olid, tuli mulle juunikuu rattamatk meelde, mis oli õudne tglt :D, enam hullemaks ei saanud minna ju, kui ma olin üleni läbimärg :S :D. Aga õnneks kuivasin nüüd linnas ära pikapeale, kuna ma olin seal kaua ju. Pärast tuli isa järgi, läksime tädi poole, mõtlesin, et räägiks niisama Mikuga, aga TA MAGAS, omg nh, neljapäeva õhtul ikka ei magaks :P. Ja ma sain terve tee sõita autoga :PPPP. Lõpus harjusin täitsa ära, konarlikul teel sõites oli selline tunne, nagu ma sõidaks 1oo km/h, aga tglt oli kiirus 6o-7o km/h, aga hea oli ikka :)). Aga ma sain täna eestikeelest nelja :S, midaiganes, aga Aive pärast, sest ta ütles mulle ühe lause valesti ette :/. Mata TK`i sain VIIIIIIE, jeiii :). Homme on 7h, vahet pole, et 1-9 kl. saavad tunnistused, meie istume ikka 7 tundi koolis :S. Homme lähen vist Kristeli ja Alariga kinno, Hendrik võiks ka tulla, siis saaks mõnitada :D ("Hendrik, Sa käid kreutsu riigikaitses v?" "Kuidas söök muidu on? :D"). Jeii jeii jeii, midaiganes, Kristel pani mind ja Alarit paari -.-, aga alati, kui ta ütleb: "Alar armastab Sind.", siis ma lihtsalt naeran selle peale, sest ta on üle õppinud :D, füüsika mõjub :P. Täna tegime vene keeles ka hullumoodi tööd, koguaeg kirjutasime, vene õpa on mingi piste saanud ://, enne ära ei lasknud, kui töö oli tehtud, täpselt selline tunne, nagu oleks järgmise aasta tööd ette teinud, lasi meile mingit vene muusikat ka, ise samal ajal laulis kaasa :D, see oli ikka julmalt muigama panev :D. Aga ma nüüd Kristelile laule edasi tõmbama :) :( -.- .

22. okt 2008

Uus blogi :) :(


Oeh, omg, mul kustutati kuidagi mu vana blogi ära :(((. Julmalt kurb ikka, nagu mingi tühjus oleks olnud, aga ma ei anna alla: Teen uue, kui vaja :). Aga ikkagi, minu eelmised mõtted läksid kaotsi :S. Faaaak, miks nad nii tegid? So what, kui vandaalitsesin ja kirjutasin sellest, see ei olnud nii hull ju :D :(. deem deem deem, mul ei ole enam mõtteid ka :(. Masendav :/. Okei, ma üritan. Täna oli 3 tööd, 2 KT`d ja 1 TK (tglt see oli kh suht suur töö), keemiast, füüsikast ja matast. Ma loodan, et kõik tööd saan vähemalt neljad. See oleks nagu ülihea ja siis oleks mu hinneteseis ka palju parem :)), sest ma ei taha oma hindeid alla lasta :(. Teine tund oli keka :/, jõhker jalgpall oli ikka :D, aga ma isegi aitasin väravasse löömisega kaasa, natuke kasulik olin (h). Peaks tihedamini kõndimas/jooksmas käima, aga ma ei saa ju kella 21 ajal jooksma minna, kui ma võin pmst auto alla jääda, sest pime on. Mine noh, kuidas mu mõtted on sassis ikka :D, peaks oma aju lahti harutama ja vaatama, et kas seal on ikka midagi veel või mitte. Reedel pidime Kristeliga Paffendorfile minema, aga .. ma ei viitsi vist :D, läheks kinno hoopis, oleks kasulikum :). Homme on ka 8h, nõme nõme nõme. Peale kooli jälle linna, nagu iga päev ikka. Ma täna ei viitsi rohkem kirjutada :D ^^, ma lähen parem venekeele juttu õppima (U menja maalenkaja semja :D). Homme saab jälle kuulda, kui see blogi ära pole kaotatud :).


PS: Aga eelmine blogi oli ikkagi huvitavam, palju huvitavam :)