29. nov 2008


No tõesti, kui keegi lükkab lava äärest laua kohatult ära, siis on see naljakas, nii minule, kui ka Gerlile :D. Tglt oli täna üllatavalt hea koondproov segakooriga :). Mis siis, et 4h`d pidime laulma, aga hea oli ikka, seltskond oli hea :P. Mul oli Gerlist niiiiiiii kahju, ta istus kõige ääres, Erja istus pmst tema kõrval ja ta laulab niiii mööda ju :/. Ta laulis vahepeal vale kohapealt ja see rikkus kõik ära :(. Ja siis oli minul ja Gerlil koguaeg külm, kui väga külm hakkas, siis panime kindad kätte :D. Gerlil hakkas proovi lõpus hammas valutama ja minul oli ilusti apteek kaasas, andsin Ibumetini talle, nii hoolitsev minust ;). Kristeli isal on täna sünnipäev ja ma lubasin talle kell 00:00 helistada ja tema ütleb: "Kõik on kontrolli all." :D. Sorri Sten, aga sa oled geenius selle lause kohapealt :D.



Kairi Õigemeel - Filmistaar (Whitebwoy remix)

28. nov 2008

natuke veel.


Markus on kõige armsam laps :)). Ta on neljakuune, aga on võitnud juba mu südame :P. Ma võiks teda mitu mitu tundi järjest lükata vankriga :). Jane e. Markuse ema ütles, et "tead, Sina ja vanker sobite kokku.", aww. Ma arutlesin täna selle üle, et milline on normaalne suhe ja täitsa täiusliku suhte mõtlesin kokku :D, vigatest õpitakse :).

25. nov 2008

Kuidas ma saan koguaeg rõõmsameelne olla, kui inimesed ajavad tuju 0`i :/.

Suur lubaja ikka :D: "Ma ei tea, kui homseks teid lahti ei lükata, lähen kasvõi jala kooli :/.". Ja siin ma nüüd olen, sama tark, kui eile. Ma TAHAN kooli :D :(. Jah, ma tean, et ma ise küll ei ole kuulnud, et keegi kooli tahaks, aga mul on igav siin :/. Praegustel andmetel ma ikka saan homme kooli, sest isa ajas Taistoga tee lahti , s.t. kühveldas :)), hää.
Ma ei tea, mis imenipiga, aga eile ma vaatasin "Inetu Betty" täitsa lõpuni, ise ka imestasin :D, aga hea osa oli ka. Ja siis "Saladused" lõppesid selleks hooajaks ära :(, niiiii kurb. Viimane saade ja kõige ägedamad osad, kuigi teine osa oli julm :S. Ma tahaks praegu välja minna, aga kuhu ma ikka botastega lähen :D, ma arvan, et homme saan talvesaapad, põhimõtteliselt on juba välja valitud, ainult osta vaja :). Hetkeline hea raamat on "Pärnaõietee", mis on tõsiselt hea raamat, kuigi ma ei loe seda koguaeg, õhtuti ainult :). Kuna eile oli igav, siis tõmbasin jõululaulud ka ära :D, hull maania ikka :P. Nüüd on nad vähemalt olemas ;). Hetkeline lemmik on Jackson Five - I Saw Mommy Kissing Santa Claus.

24. nov 2008

lumi siin , lumi seal ..


Ma olen peaaegu iga päev nii korralik olnud, et viitsin kirjutada, tublitublitubli olen :).

Jess, ma olen põhimõtteliselt lõksus, lumevangis, kokkuvõttes: Ma ei saa siit mitte kuhugi liikuda. Vald mõtleb, et siin, Joosus, ei elagi vist mitte keegi, ükskõik, et siin üle 20 inimese kõvasti elab. Kooli ei läinud täna, kuigi oleks tahtnud, aga ema sai ka ise vaevaliselt kuidagi tööle, isal oli lihtne, ta sai õpilastele ära öelda, et "tund jääb täna ära.", aga ema ei saa nii. Eile õhtul panin ekstra 6.45 kella tirisema, aga kui see tirises hommikul, siis ma lülitasin selle kinni ja magasin edasi :D, ma olin väsinud :D. Ja kui üles hakkasin ärkama, oli kell 9. Ja siis tegin Jukule pannkooke, meeldisid, tore :D. Hiljem koristasin natuke tuba ja olin niisama. Ma ei tea, kui homseks teed lahti pole lükatud, siis ma lähen jala kooli :/.

23. nov 2008

Liiga palju lund -.-


Mõelda vaid terve eelmine nädal ma pmst lootsin ainult, et ilus 20cm lumekiht maha tuleks ja kui see saab pmst tõeks, siis ma söön enda sõnu. Point on väga lihtne - Mina soovisin rahulikku ja vaikset lumesadu, aga lumi otsustas tulla suure tormiga, niiet Liisu saaks ikka korralikult kühveldada. Kõige ägedam on see, et, kui ma oma talvesaapaid hakkasin otsima (sest mulle tundus, et nüüd on küll õige aeg), avastasin, et neid ei ole mitte kuskil :/. Helistasin emale, kes küsis isa käes, et kuhu ta pani need ja isa ütles, et "ma põletasin ära vist", damn, ta põletas vale kotitäie saapaid ära :(. Nüüd on mul 20cm lume ületamiseks ainult botased, aga ema lohutas, et küll ma õhtul uued saapad saan :)). Mul on u. 45min aega sättimiseks, et siis rahulikult bussi peale jõuda ja siis Kagukeskusesse minna, peale seda laulma ka. Alguses pidin tglt muuseumi minema, et kunstiõpetuse värk ära teha, aga ma ei jõua siiski vist täna. Kagukeskus on täna kuueni lahti ka :/. Ja mul on kella viieni laulmine, toretoretore. Okei, ma ei nurise :D, on hullemaidki asju olnud, grrr, mul on külmmm :S. Ma tahaks tegelt nagu täiega jõule ja vana-aasta lõppu :)

Bryan Adams - Everything I Do It For You .

21. nov 2008

dadidam :D


Damn, laiskus on võimust võtnud, pole üldse viitsimist kirjutada, tegelikult mul ei ole aega olnud, iga päev põhimõtteliselt 2o.oo ajal koju ja siis olen liiga väsinud, et seda suurt asja ette võtta -.-, aga täna on mul eriliselt aega. Uudiseid ei ole, mitte nii tähtsaid :D. Koolis läheb suhteliselt hästi, viimaselajal tulevad ainult viied ja neljad :D. Ajaloo ettekannet valmistasin ette tervelt nädal aega, aga asja sai, viis lendas nagu naksti :D. Jajaja, pühapäeval on laulmine, homme olen põhimõtteliselt üksi kodus, ema - isa lähevad sanatooriumi :)). Siis om pido :D, ei ole tegelikult :P.
Nüüd sai küll eriti sisukas blogi, aga suva :D.

15. nov 2008

Lund tahaks :(.


Nonii, laupäev siis :)). Ärkasin 11.17 vist, toimetasin , sõin natuke ja hakkasin kohe koristama :). Netis käisin ka korra, mõtlesin, et äkki on midagi huvitavat, aga polnud. Koristasin megakorralikult, ikka ilusti, natuke üle tunni aja. Pärast oli küll kõik puhas. Eile oli ka suhteliselt mõttetu päev. Just mõtlesin, et peaks kõndima minema, aga uduvihma sajab ja siis ei ole hea kõndida. Tglt peaks ajaloo ära tegema, igale ühele anti mingi teema ja siis peab oma teemast kokkuvõtte tegema, klassi ees ettekandmisega. Kuna ma eile kekas ei käinud (hammas valutas natuke), siis ma mõtlesin välja, et kui ma kolmapäevase mata töö peaks viie saama, siis tuleb mul periood ka viis, nii hea :P. Kirjanduses peaks ka "Reetlik süda" arvustuse ära tegema, siis on mul võimalus periood viis saada :). Keemias vastan kolmapäeval teise töö ära vähemalt nelja peale ja viimase töö üritan ka nelja saada, siis saan perioodi nelja :). Ajaloo töö vastan ka ära teisipäeval :). Tahaks ikka hinded neljadeks - viiteks saada. Aga tegelikult tahaks lund, et maa vähemalt valge oleks :)), praegu on nii masendav olla, kui aknast välja vaadata, siis sajab ainult vihma ja kõik on nii sünge :(. Järgmine nv. lähevad ema-isa sanatooriumisse, ma ei kujuta ette, mida ma tegema hakkan :D. Jukut ei lase vist ära viia, mul hakkaks muidu igav :S.

Mari-leen - Elektrisinises.

12. nov 2008


Just tuli meelde see, kuidas mina, Kristel, Alar & Kalmer minu sünnipäeval Koroonat mängisime :D - Kuna tärklist pannakse Koroonalauale, siis me tegimegi seda, aga Alar kiusas koguaeg sellega, et tegi mind tärklisega kokku, lõpuks olin ma mega valge :D.
Täna võtsin jälle uue raamatu raamatukogust, Kristel ütles, et ma olen hull, temal küll sellist vabaaega ei jagu, aga, minul jagub :D, pealkirja ma ei mäleta, oli vist "esimest korda ja enamgi ... Vene tund oli ka megamõttetu :P, teise tunni lõpus andis ta meile ülesande, et me peame ütlema kiiresti: "Kummikus kummitus kummitas kummutis.", naerda sai ikka :D. Täna oli orienteerumine, ümber koolimaja. Algul oli külm, aga lõpuks harjusin ära, ikka x - kohtades sai käidud :D. Nüüd lähen ajaloo vihikusse midagi kirjutama ja siis raamatut lugema :P :)).

11. nov 2008

Tamparampam.



Pmst on mu elu ikka mega igav :D, mitte midagi erilist pole juhtunud, ainult see, et viibisin 4 päeva Tallinnas, seltskond oli üldiselt hea :)). Kui pühapäeval kümne ajal jõudsin, siis olin ikka suht väsinud ja tuim, ei viitsinud midagi teha, nüüd hakkan vaikselt reaalsusesse tagasi tulema. Eile oli kirjanduses "Jevgeni Onegini" peale töö & mis ma sain? Viiiiiiiie. Ei no annab ikka nii geenius olla, et ilma raamatut vaatamattagi saab viie :P. Tglt ma olen üldiselt tihti nüüd raamatuid lugema hakanud, niiniinii tore lihtsalt, vabatahtlikult. 180 lk raamatu lugesin vähem, kui nädala ajaga ära, 5 päevaga vist, "Kuues sõrm" oli nimeks siis, huvitav raamat oli, Eesti kirjaniku kirjutatud ka, sellepärast oli hea. Praegu loen teist päeva "Kaos, armastus ja lapsehoidmine.", selle on kirjutanud Saksa kirjanik, see on ka huvitav, aga tegelikult on see ju saksakeeles ja kohanimed ei ütle mulle mitte midagi, nagu "kuuendas sõrmes" oli, Tartu on ikka tuttav koht ju :). Kõige hullem asi, mis Tallinnas olles juhtus oli see, et esimesel päeval kukkus Saku Suurhalli sisetrepist mingi naine alla, oh, see oli hull. Nina oli lõhki ja otsaesine verine :/, kahju oli vaadata. Homme lähen matat järgi tegema, kuna mind ei olnud neljapäev ja reede koolis, siis ma pean nii mata, kui ka ajaloo töö järgi tegema -.-. Ma ei saa aru, miks mõni inimene ei saa minust üldsegi aru, ma ei olegi inimene? Minul ei olegi enam sõnaõigust.


James Blunt - Carry You Home

3. nov 2008


Mu elu on vist jõle huvitav, et mitu päeva pole posti teinud :D :D. Aga tglt mul ei olnud aegagi ju. Kui Sul on valida kas see, et oled ise õnnelik ja teed kellegi teise õnnetuks või oled ise õnnetu ja teed kellegi teise õnnelikuks, kumma Sa valiks? Teoreetiliselt valiks ma esimese variandi, praktiliselt teise variandi :(. Ja hakkame peale - " U menja maalenkaja semja. V naašei seeme tsetõre tseloveka: parampampam . ... ". Ma rääkisin Alarile ja Kristelile ka reedel, et nad lõpetaks selle raseda jutu ära juba :D, ma ei viitsi seda enam kuulata, jube lihtsalt :D. Mega äge oli Statoilis laupäeva õhtul hilja kuulata, kui üks iluspoiss laulis serenaadi, niiiiii äge :)).

2, 5 päeva veel ja Liisu tegutseb 4 päeva Tallinnas, neljapäeval on koosolek ka, niiet mina ei tea sellest mitte midagi, võib-olla saadan ema :D.

Täna oli mega sisukas post ikka :PPP .
James Blunt - I really want you :)) (a)