30. jaan 2009

Mõnus reede (h)

Ma mõtlesin välja põhjuse, teemal - Miks ma ootan alati reedet ? Sellepärast, et siis on koolis 5 tundi, kui veab, siis saab reedeti peale kooli kohe koju ka :). Reedel tuleb Naisteleht, mis on juba omaette mõnus & õhtul on Rooside Sõda ;p. Täna oli Geograafiast kontrolltöö, mis läks mul päris hästi, mis siis, et ma õppinud ei olnud, halvemal juhul loodan "kolme", paremal juhul, aga "nelja". Esmaspäeval on Matemaatikast töö, logaritmide peale, kui aus olla, siis ma ei valda seda teemat eriti, aga eks ma õpin selgeks ikka, et ma töö "viie" saaks, halvemal juhul võin "nelja" ka saada, aga kuna ma tahan KINDLASTI seda perioodi "viite" saada, siis ei tee ma seda tööd "kolme" peale, ma luban :). Homme on ka mõnus päev, sest siis on laupäev. Kuna täna, peale kooli, koristasime emaga kõik toad ära, siis ma üritan homme välja pilte tegema minna, sest väljas on ülimõnus talv, mis siis, et külm on. Pühapäeval on laulmine ka, 3 tundi, on pikemalt olnud, aga ikkagi, see jant võiks juba läbi saada, kui iga kord kohal käia, siis saab laulmisest juba küllalt, kõik kulub pähe juba. 2 nädalat veel seda jama, siis saab Väimelasse ära, ma ei usugi, et seal kergem on, aga seal ei ole nõmedaid Ajaloo tunde, vene keele tunde & Bioloogiat. Isa rääkis just, et ta käis pangas, uuris minu pulmakindlustuse asja, kuna mul on see peres ainukesena. Sai teada, et, kui ma KOHE abiellun, siis ma saan 11 000 millegagi kohe homne päev kätte :D, kui ma enne 21. a. ei abiellu, siis ma saan 21. a. kätte, nagu ma aru sain. 11 000 ei ole ma ei tea, mis suur raha, aga ikkagi , kunagi on see abiks ikka ju :). Ja Novembris saan elukindlustuse ka kätte, jällegi midagi 11 000, mul on isegi välja mõeldud, et mida ma selle eest ostan, igastahes, ootan Novembrit nüüd ;p. Aga okei, vanaema tegi ülihead õunakooki & ema tegi spagette, super söök, mida ma sööma lähen nüüd.

29. jaan 2009

TOP .

Ma pole 8 päeva bloginud :O :O :O?? Hämming :D. Mul pole eriti aega ka olnud või siis tahtmist ja viitsimist.
Nädala sündmus TOP1: Teisipäev, 27. jaanuar 2009 a., peale viiendat tundi oli söömine, sõin ära, söök oli üllatavalt hea :). Mina, Kristel & Maarja läksime tüdrukute WC juurde, sest Kristelil pidi WC vastas olevas klassis inglise keele tund tulema & minul - Maarjal seal läheduses eesti keele tund. Kuna kool on nagu ahistamise asutus remondi tõttu, on toole, kus istuda saaks, vähemaks jäänud. Aga tüdrukute WC vastas oli 2 lauda, ühe peale istusime mina ja Kristel, teise peale istusid Maarja, Janika & Kaisa. Mul oli niisama igav ja ma hakkasin lauda, kus ma istusin, kõigutama, Kristel ütles, et ära kõiguta, vaata, see laud on katki ka. Vaatasin. Oligi kruvi hoopis väljas, hüppasin kiirelt maha ja seisime siis Kristeliga, kui järsku kukkus laud, kus istusid Maarja, Janika & Kaisa, kokku. See oli räigelt naljakas ja samas täielik õudus. Lihtsalt, plaat ei pidanud vastu ja kukkus kokku. Igal pool olid lauajupid. Huvijuht jooksis ka kohe kohale ja ütles, et me jupid kokku korjaks :D. Janika, Maarja ja Kaisa jooksid ruttu WCsse, kui neile juhtum juba kohale jõudis, ise näost punased :D. Maarjal oli dressipluus ka katki veel, varrukast ja kruvi oli kätt ka kraapind :D :D :D. Igastahes jääb see juhtum mulle kauaks - kauaks ajaks meelde & vähemalt, kui kõigeparem tuju ei ole, siis saab seda meenutada :D. Nädala TOP1 julm juhtum: Kolmapäeval, 28. jaanuar 2009 a. pidime kehalises kordinatsiooni harjutused hindele tegema. Valisin 4 harjutust kaheksast. Tirel ette, tirel taha, pool spagaat & pääsuke. Tirel taha võttis nii läbi, et ma nikastasin kaela ära, mille tagajärjel oli selg ka valus ja eilne olemine ei olnud ka väga 5+ tänu sellele.

Tänaseks kõik, tsauh.

23. jaan 2009

Mmm, niiiiii mõnus oli täna Markust hoida :), väike südametemurdja oma võluvate silmadega ^^. Ta on ikka niiiiiiii armas (a). Mis siis, et mu jalad olid märjad, kõnniteed olid ebaühtlaselt lörtsised ja konarlikud ja mul oli külm ka :D. Mh, täna oli lambist inimeseõpetusest töö, ma ei teadnud mitte midagi :D, võssa läks, järgmine reede teen uuesti, siis, kui ilusti ära olen õppinud :D. Ja füüsika töö oli & minu geeniusest klassivend nõudis altkemaksu selle eest, et ta mul paar asja teha aitas, niikuinii saan töö kahe, aga ma mõtlesin juba välja, kuidas head spikrit teha :D, niiet, ma tahaks seda tööd kahte saada :D. 13 & reede, Kristel teab :) :D. Ootan siis, 3 nädalat ^^. Homme Kristeli ja Alariga kinno + pühapäeval on laulmine :(. Järgmine pühapäev ka. Laulmine on põhiline praegu :S. Ja Jörgen saab esimesel võimalusel peksa :D, ta on lihtsalt niiiiiiiiii jobu :P. Oh, mida, täna öö oli mu elu kõigekõigekõige hullem öö, ma nägin õudusunenägusi, ma ei saanud magada & ma tahtsin keset ööd üles tulla ja kooli minna & samas ma vaatasin enda telefoni koguaeg ja masendus oli :/. Jubejubejube.

Enrique Iglesias - Away. Üliüliülihea :*

19. jaan 2009

Mh .

Uuh, väljas on jube külm, grrr. Tahan SUVE! Kristel ütles, et ta töötab suvel 3 kuud jutti, huh, hull ju :/, ma ei kujuta ette, et kust ta selle viitsimise võtab. Haigelt hea oli täna kuulata ta juttu, kui ta rääkis, kui vihane ta oma vanemate peale ikka on :D:D:D:D, sellepärast, et ta ei saa suvel nende kulul lube teha, mh. Oeh, mul on tuju üldsegi viimaselajal suht ära olnud. Viimane nädal on olnud nii raske kuidagi. Iga õhtu enne magama minekut olen õnnelik, kui päev ilusti ära lõppeb. Ma tean, et me ei ole viimasel nädalal palju suhelnud & mul on sellest niiiiiiiiiiiiii kahju :(, aga ma üritan kõike heastada (L). Perekond Evestus läks just tädi sünnipäevale, mina ei viitsinud jälle minna, ma loen parem raamatut selle asemel, saan ka targemaks.Täna oli klassikirjandi kirjutamine, teemad olid ikka julmalt rasked, esimesed 15 min. ma ei suutnud kahe teema vahel valida, kas "Eneseteostus ja selle hind." või "Inimesed , keda on raske mõista.", lõpuks võtsin ikka esimese varjandi, üldiselt oli teemasid kokku 5. Homme on 7 tundi, mh, eks ma saan hakkama siis. Uus raamat käsil - "Vaim". Eluhea raamat, olen mingi 25 lk. lugenud ja juba ma saan aru, et niiii hea on.

Eks ma kirjutan jälle, kui midagi on .

16. jaan 2009

Soovide maa :)



Slideshow


Reede.

Ma vaja und & päris palju und ikka. Aga ma lähen käin paar tiiru väljas ikka & siis vaatan, mis edasi saab. Jannul & Krissul oli teisipäev sünnipäev, KOLME aastaseks said :*! Ma olin isiklikult niiii väsinud ja sellepärast ma ei viitsind minna ka koos teistega, seal ei olnud niikuinii rahvast & nad oleks kingitustest rohkem ärevil olnud, kui teistest asjadest & väljas oli ka suhteliselt libe/märg/lörtsine, ei kutsund kohe välja. Eile oli eriti hull ikka. Peale kooli läksin Kristeli juurde natukeseks, ei viitsind bussiga ringi sõita. Olin umbes pool tundi seal, siis kõndisin hambaarsti juurde, üllatavalt on mu uus hambaarst 1048683657 korda parem, kui eelmine. No ta on mingi uus ka, aga samas, ikkagi oli ta kuidagi teistmoodi :). Aga, kui ma Näpustuudiosse jõudsin, olid mu jalad megahüpersuper märjad :(, lausa raske oli tänaval kõndida, sest botased olid vett täis. Pärast, kui ma emaga poodi pidin minema, ei olnudki eriti isu niisama jalutada poes, lihtsalt ostsime vajalikud asjad ära & martsipani šokolaadi ma ei leidnudki enam, fakk noh, raudselt mitumitu nädalat oli olnud ja nüüd enam ei olnud :/. Praegu helistasin Annele, et ta tooks Noorusest mulle seda, sest seal on, aga ta pani näkku täiega :S, on vastik. Päris vinge, ma sain klassist ainukesena ingliskeele referaadi eest VIIE :D + kiituse ka, klassipäevikusse ja enda päevikusse (a), sest ma esitasin enne tähtaegselt ära ja isegi, kui täna oli tähtaeg, ei olnud kellegil teisel tehtud :P. Praegu on hinnete seis hea, peaks neljad - viied pingutama & isaga peaks kokkuleppe tegema, et kui see periood neljad - viied tulevad, siis saan läpaka, see oleks õiglane, aga samas see periood ei saa ka palju hindeid, aga see ei ole oluline, kui füssa ja geura välja ei tule, siis on kõik normis :D & eesmärki on ka lihtsam täita :D, no võib-olla bioloogiaga läheks raskeks, kuigi mul on 2 esimest tööd neljad olnud ja 1 töö peaks ainult tulema, niiet pabistama ei pea :). Ma olen sellel nädalal 2 raamatut läbi lugenud, vist. "Kallis Mikael" & "2 grammi hämaruseni." - mõlemad on 5+ raamatud, nagu ikka. Mul on juba selline tunne, et kirjanikud ei suuda nii palju kirjutada, sest ma loen suurem osa raamatuid enne läbi :D. Jajajaja, ma muutsin enda blogi kujundust, algul ei oskanud, aga siis lõpuks sain aru ilusti & mulle meeldib see, läheb täitsa teemasse. Ärge arvake, et ma seda nüüd iga päev vahetama hakkan, ma loodan, et mitte :D.
Okeih, ma jooksen nüüd õue, äkki.

14. jaan 2009

Jeje, saatke mind kuu peale & las ma elan seal :/.

11. jaan 2009

Jah, ma saan aru, et ma olen vahepeal tujukas, aga see ei tähenda, et ma ei taluks Sinu tujusid. Ma suudan Sinuga koos olla isegi siis, kui Su tuju ei ole just kõigeparem, aga ma toetan Sind, nii heas, kui halvas (L). Nonono, täna oli laulmine, Põlgastes siis, kell 10 oli väljasõit kirikuplatsilt & 11 läbi algas laulmine. No ausalt, vahepeal oli selline tunne, et läheks ise lava peale ja hakkas juhatama, kohati õpetati valesti, täiesti erinevalt, kui Silja seda teeb, sellepärast ma hoidsin vahepeal vasakut kõrva kinni, siis jälle paremat ja vahepeal isegi mõlemaid kõrvu kinni. Kell 15, tõmbasime minekut, sest buss oli järgi tellitud kella 15`kümneks. Jõudsime bussijaama juurde, bussijuht hakkas keerama Selveri juurde, me mõtlesime, et äkki ta tahab bussile kütet võtta vms, aga ta parkis Selveri ette ja küsis: "Keegi puuti ei taha tulla vai?" :D:D:D. Okei, ootasime siis seni, kuni ta poes käis. Ma ei tea mille peale, aga Jörgen hakkas naerma ja mina naersin teda, 15 min. järjest :D, lõpuks oli mu kõht nii valus, et ma ei suutnud enam :D. Põhiline lause oli minul täna: " Ooo, Sa näed selles valguses nii kena välja, teeks Sust kohe ühe pildi (Samal ajal liigutan suud vigaselt) :D. ", Kristel lubas mu lumelompi ära juba uputada :D, viuh, ellu jäin :). Chelseal on täna midagi viga, seis on juba 3:0, ManU`i kasuks :S:S:S. Eks siis jälle kirjutan, kui midagi on :).

9. jaan 2009

Reede.

Grrr ... no inimene ei saa niiiiii üle mõelda -.-, ainult mina saan & ma vihkan ennast sellepärast :/. Mul on alati mingi ajuga mõtlemine & ma olen alati usaldanud ennast, sest ma näen vahepeal asju ette ja mõtlen ka asju ette, samal ajal mõeldes, et nii juhtubki, nagu mõtlen, aga ma üritan ennast parandada, päriselt! (Jah, Sa ei pidanudki lausest 100% aru saama, piisab, kui 1% `ki :D). Täna oli ülimegasuperhüper libe igal pool, 2 korda tegid jalad trikke, mingitmoodi :D. Eile oli -20 kraadi tugevat ja jäist külma, täna oli +1 kraadi märga, lörtsist ja vastikut niiskust. No ma saan aru, et lumi PEAB ära sulama, aga las ta sulab siis korraga ära, mitte vaikselt, koos vihmasajuga -.-. Ega eile/täna ei juhtunudki midagi erilist vist. Matast sain VIIE, see on hea, mis siis, et see oli tunnikontroll. Esmaspäeval teeb jälle tunnikontrolli, aga mis siis, ma oskan, okei, hakkan oskama :D. Ja eile võtsin 2 raamatut ka, jälle :D. Üks on Helga Nõu "Tõmba Uttu", ~ 100 lk. on loetud, jajaja, tubli olen :D, teise raamatu nime ma ei mäleta :(. Oeh, pühapäeval on Põlgastes laulmine, aga saab hakkama :). Ma igatsen igatsen igatsen igatsen :/ :*.

6. jaan 2009

Jeh.

Grrrr ... mitte üldsegi tore ei ole ärgata hommikul jalavaluga, siis pikapeale tunda, et niiiii paha on olla, et ei viitsiks üldse kooli minna & auto peale minnes on niiiiiii külm, et ma annaks otsad. Peale teist tundi olin küll veendunud, et ma lähen peale kolmandat tundi ära, sest ma vajasin voodit, 2x2 m. tekki & tasside kaupa piparmündi teed :). Ja siis ma sain teada, et mu isa ei lähegi kaheteistkümneks tööle, vaid üheteistkümneks, eks väike solvumine oli, aga ma ei andnud alla, kuigi mul oli üleni külm olla, eriti külmad olid näppude otsad. Ma vihkan tegelikult magamist, kuigi ma vajan seda tohutult, sest ma olen väsinud, aga ma ei taha magada, sest siis ma näen und, mis pole tihtipeale hea/mõnus või siis rõõmustav :/. Ma vihkan seda, et ma mõtlen üle, ma teen seda pidevalt & ma võin ikka niiiiiiii jubedalt üle mõelda, et ma mõtlen, kuidas kõik mulle tegelikult valetavad ja elul pole mõtet jne, aga ma üritan :$. Ma tahaks, et kõik oleks nii hästi, nagu praegu & läheks veel paremaks - Seda ei ole palju palutud :).

4. jaan 2009

Grrr ... külm .

Lihtsalt niiiiii hull on teha avastus, et sellel õppeaastal olen lugenud 10 raamatut läbi + üks on praegu käsil. Ja need kõik on minu lemmikraamatuteks saanud :). Eile üritasin meenutada, et mis raamatut ma lugenud olen, kõige esimese raamatu nimi ei tulnud meelde ja üldsegi, kõigi raamatute autorite nimed ei tulnud meelde :/, aga ma olen enda üle uhke (h) & ma ei kavatsegi raamatute lugemist lõpetada, seni, kuni jagub Noorsooromaane, seni ma neid ka loen :P. Eile oli "Aastahitt 2008", ülihea saade, mida ei saa vaatamatta jätta. Okei, see aasta ma ei vaatand nii tähelepanelikult, aga ikkagi, ma vaatasin ja see on põhiline. Aiii, homme on kool, aga vähemalt algab kool väheste tundidega, 5 tundi ;). Väljas on eriti külm ka, - 10, kui ma ei eksi, see on ikka üle mõistuse külm. Eile, kuskil enne kaheksat, tuli mul suur tahtmine õue minna ja ma tegingi seda. Ma ei viitsind hakata ennast soojalt riidesse toppima, läksin peaaegu nii, nagu olin. Jope, seelik ja botased ... grrrr, külm oli , aga lihtsalt niisama tore oli kuud vaadata, nagu mingi napakas :D. Oeh, ma olen jube laisk ikka, ma ei tohiks lasta endal nii kaua iga päev magada :/. Täna magasin üheteistkümneni ja samas peab homme juba enne seitset üles tulema. Ma ei andnud vist isegi uusaasta lubadust :$, sest ma ei tea isegi, mida ma paremini võiks teha või mida ma üldse võiks see aasta teha. Olen lihtsalt parem, tublim, viisakam, töökam Liisu :). Ma kiindusin Mamma Mia filmi :(, ma ei saa, mõni koht on lihtsalt niiiiii kurb/ilus, mul on isegi endal arvutis see olemas, 2 tükki lausa, aga ühel on hispaaniakeelne tõlge, teisel pole tõlget all, aga mingi mees loeb vene/ungari vms keelt ingliskeelele peale :/ & eestikeelset tõlget ma ei saand ikka peale tõmmata, mitu korda üritasin isegi. Nii, nüüd ma loen natuke "APPI!" raamatut, üritan musiga kontakti saada ja siis külastan väikseid armsaid kaksikuid, neil on ju varsti sünnipäev, 13 jaanuar, kui ma ei eksi :).

1. jaan 2009

Uus & veel parem aasta (L)

Alles ma saatsin 2007 a. ära & juba on 2009 a. - aasta, mis tõotab tulla palju parem & õnnelikum :). Aga kindlasti oli 2008 a. kõige sündmusterohkem aasta, täis igasuguseid kogemusi, naeru, nuttu & seiklusi. Aastavahetus kulges Võrus, Kristeli juures. Mulle meeldis seal. Kõigepealt käisin saunas, mis oli mõnus, peale seda vaatasime niisama natuke telekat ... ja naersime :D. Siis sõime, üritasin mõistuse piires süüa, Kristeli isa tegi põhimõtteliselt sunniviisiliselt viski & coca segamini koksi, mulle ei meeldind see :/, hah, mulle ei meeldi üldsegi alkohol. Peale söömist istusime niisama köögi laua juures ja vaatasime "Võsareporteri aastavahetus"`t, mis oli päris muigama panev, aga siis ... tekkis mul kõhtu valud :/, see oli ikka üli õudne, nii, kui valu hoog tuli, jäi hing kinni. Seda valu on niiiii raske kirjeldada, sest see ei olnud tavaline valu, see oli valu, mida ma ei olnud mitte kunagi tundnud. Võtsin ühe nospa ... ei aitand. Võtsin teise nospa ... ikka ei aitand. Siis otsisid kõik ibumaxi kuskilt välja ... 20 min. möödudes see mõjus, õnneks. Siis läksin kohe välja ja helistasin musile, nagu ma arvasin, ei saanud ta kaua rääkida, sest ta oli perega koos :D, aga vähemalt pühendas ta mulle aastavahetusest ühe minuti :* :). U. 30 min. enne südaööd sain ennast kuidagi MSNi meelitada, ja paar minutit enne 2008 a. lõppemist läksime maja juurde rakette vaatama. Nagu lubatud, soovisin "Head uut aastat" meessoost isikule, nüüd peaks õnn tulema :). Olime natuke hullud Kristeliga, siis läksime tuppa tagasi, ronisin MSNi ja viibisin seal poole viieni :D. Nüüd ... magama :)

Tsauks.