29. mai 2009

Te kõik tuleksite laupäeva hommikul 5.45 üles? |-)

Tegutseb tegutseb tegutseb

Homme on suguvõsa kokkutulek, esmaspäeval on teooria harjutamine (kui saab), teisipäeval on geograafia riigieksam, kolmapäeval on aktus (võib-olla), neljapäeval on Tartusse minek (võib-olla) & Hirvo Surva koolitus, reedel on juuksur, laupäeval on Võru Laulupidu - ou mai guuudness (Anne ütles nii) , õuuu maiii gaaad tglt :O . Tipa sai kutsikad :)) ! Me võtame ühe endale, sellise, kes peab vähemalt natukenegi Minnit meenutama, siis ma tean, et ta on mingilgi määral minuga. Homme peab parim suguvõsa kokkutulek olema, sest Joel tuleb ka sinna ju ja suva, et ma arvatavasti saan sinna sõita, aga ma sõidan palju rahulikumalt, kui normaalne inimene :D (halloo, ma ei kihuta ju, kui mu isa istub kõrval) , okei, tegemist jagub.

27. mai 2009

Lõpuks ometi!

Nonii, ma lubasin kirjutada ... pikemalt.
Juhuu, homme on vaba, no tõsiselt, ma ei hakka homme kehalise pärast kooli minema, terve aasta olen elueest (peaaegu) õppind, nüüd võib üks puhkepäev ka olla. Reedest kuni tänaseni oli füüsikaga väga suur jama, Ando kiusas -.- - mulle, kui eeskujulikule õpilasele ei saanud kolme perioodiks panna. Kohe näha, et tal oli igav ja oli vaja piinata. Täna käisin koolis, eile ütles, et ma viiks talle vihiku koos kontrolltöö kordamisküsimuste vastustega, no muidugi mul ei olnud neid (talle ma seda ei ütlend :D) , Aive käest sain (jess!) , kell oli 23.53 (jah, täpselt nii) , kui ma magama sain. Öösel nägin ka tuumapommi valmistamist unes, raudselt. Kõigepealt läksin kella üheteistkümneks kooli (vabatahtlikult) , vastasin vene keele jutu ära (jutu sain kolme, perioodi nelja) , no ma polnud eriti õppind ka seda, põhiliselt oli "voobsje" meeles :D, selle ütlemist ma lausa ootasin. Pärast piinasin Andot mingi tund aega ... BÖÖÖ, ta sai aru, et enne ta ei lahku koolimajast, kui hinne on väljas :)) . Jess, hetkel on kõik kontrolli all, hinded korras, teisipäeval on ainult geograafia riigieksam, reedel lähen paariks tunniks konsultatsiooni ja siis linna emaga laulupeoks pluusit, seelikut ja jalanõusi vaatama (jah, me saime laulupeole, jejee). Sellesse perioodi tuleb kolm kolme -.- , keemia sain nelja :O, mata sain viie :O, keka sain viie :O, ajaloo, geograafia ja füüsika sain kolmed :/ . Järgmine neljapäev on Hirvo Survaga koolitus, järgmine laupäev on Võru laulupidu, enam paremaks ei saa minna , tglt saab ...

Noooh, kirjutasin ju, kui midagi meenub, siis täiendan ^^

26. mai 2009

Ikka veel selgusetus !

Ja täna ma ei kirjuta, ikka veel, sest kõik selgub homme. No mismõttes ta mu füüsika vihikut tahab, koos kontrolltööde vastustega? Kas ma olen vähe tunnis käinud v? Kas ma olen vähe eeskujulik õpilane olnud v -.-? Okei, ta saab selle kõik homme & ma ei tea, kui ta siis kolme ära ei pane ... Terve nädala tunniplaan on õüöä ... segamini, homme lähen kümneks kooli (rattaga arvatavasti) . Ja kohe varsti lähen rattaga Parksu, võtan Aive käest vihiku siis. Homme siis ... , kindlalt (vist).

25. mai 2009

Selgusetus.

Ma ei tea ... ma täna veel ei kirjuta, sest teoreetiliselt selgub kõik homme, aga mul on väike lootus, et ma suutsin oma geograafiat ja füüsikat parandada, ahjaa, keemia perioodi sain NELJA, jejejee.

24. mai 2009

Vähem, kui 24 tundi.

Võiks midagi kirjutada, aga ma ei tee seda täna. Ma loodan ikka vägavägavägavägaväga.., et ma suudan homme füüsika ja geograafia korda saada, teised ained on korras, hinneteks 4-5 (keemia on lahtine), geograafia ja füüsika tulevad kõige paremal juhul kolmed. Vähem, kui 24 tundi veel, siis ma tean enda SAATUST.

Ma igatsen seda kõike head!

19. mai 2009

Kontrolltöö kontrolltöö otsa -.-

Homme on ajaloost töö, neljapäeval on matemaatikast töö, reedel on keemiast töö, esmaspäeval oli eesti keelest töö, täna oli füüsikast. 2 nädala pärast on geograafia eksam !!!!!!! Enam paremaks minna ei saa. Kõik tööd on väga eluliselt tähtsad, eriti matemaatika, ajalugu, keemia, füüsika - sai kõik ikka? Ma ei peatukski pikemalt siin, lähen "õpin" parem ajalugu. Ahjaa, kuulsin kuskilt, s.t. Oliver rääkis, et me saime laulupeole, kui ma saan Kristeliga Nõmmel ööbida, siis on see rõõmustav uudis :D , seda koera seal oleks lausa luksus kuhugi aeda jooksma lasta.
Okei, hiljemalt neljapäeval räägin pikemalt.

46 päeva :)

17. mai 2009

Täna on pühapäev, homme on vaja Geograafiast atmosfääri töö järgi vastata, saab hakkama, eks? Mis siis, et õppind ei ole vms, aga jõuab veel. Üldiselt võib selle nädalavahetuse kordaläinuks lugeda, s.t. ma pidasin ennast korralikult üleval, aga polegi korda, kui ei peaks, aga fakt on see, et ma nägin 2 päeva järjest Ryanit, mis on tore & eile nägin Kaarlit. Ütleks nii, et oli kokkulepe, et minu pildistamine on keelatud ja mis nüüd on? 55 pilti, enamusel olen mina :D, väga õelad ikka. Oh deem, ma pole mitte kunagi ühe päevaga nii palju kõndind vist :D - ligi 2 tundi järjest, kand on tuksis, eile olid jalad õhtuks juuuuuuuuuuubedalt valusad. Kaarel & Ryan ei üritanudki vähe kõndida vist. Kõndisime nt Annelinna, sillalt üle, kuhugi majade vahele ja keerasime otsa ringi, wtf no :D. Kohati kõndisime kohtades, kuhu mitte ükski normaalne inimene ei satuks, siis oli küll mõttes, et läheb vasakule vist, ise ka tunnistasid seda. Kella viiese bussiga sõitsin Võrru, kui pilet ei olnuks ostetud olnud, oleksin Kaarlile süüa tegema läinud :D , õöäüõ - praekartulid pihviga, muffinid. Saime Alariga bussijaamas kokku, käisime poes ja läksime minu juurde, kell2 sain magama :D . Täna tegin pizzat, hea sai :p & olen lihtsalt pmst tühja passind . Õöäüä, Maarja-Liis Ilus laulis just "Vana vaksal"`i laulu, no niiiiii hästi ^^.

12. mai 2009

Mõtlematus.

Kuidas saab üks inimene nii Südamesse jääda, kõik, mis meil oli, on möödas, aga ta ise tuletab seda & iseennast meelde. Kuidas selgitada talle, et tema oli, on ja jääb Kõige Paremaks. Ma ei tahaks muud, ainult seda, et kõik oleks nii, nagu peaaegu 6 kuud tagasi. Seda kõike, mida ma sellesosas tunnen, on väga raske sõnadesse panna.
Eile kirjutasime kirjandit 4 tundi, riigieksami kirjandite teemal, valisin "Pikk tee endani" , see oli võibolla hea arutlemise teema. Olen üli optimistlik - 70p tahaks vähemalt saada, sest minu arvates olin näiteid ja mõtteid hästi avaldanud, aga kes teab, äkki kukkun üldse läbi :D. Kaheksanda tunni ajal tegin Aivega füüsika tööd järgi, jällegi ulmeliselt optimist - alla viie ma ei lepi, okei neli on viimane piir. Täna käisime preemiareisil - Viljandis. Üli äge oli, Pärimusmuusika aidas ja Küünlatehases käimine, mmm. Läksin Väimelas maha, istusin u. 10 min. bussipeatuses, kui üks mees astus ligi, küsis: "Kuule tütarlaps, kaua Sa siin istud veel." , vastasin: "Eee..no umbes 10 min." , "Aaa, no siis pole kasu eriti, oleksin oma õlu Su hoolde jätnud, tahtsin ühes kohas ära käia." ... vaikus, tema: "Aga, kas Sa mulle naiseks ei taha tulla?" , "No ma ei tea." , "Ütle kohe, "ei" &, et "Sa oled minu jaoks liiga vana." "Nojah no." :D , väga äge.
2 päeva kooli veel ja siis TARTUUUUUUUUU, jeii, ootan, Triinu tutvustab Tervishoiu Kõrgkooli jne. , aga enne ma üritan neljapäevaks juuksurisse aega saada :).

Tsau.

3. mai 2009

blahh.

Sain ka aega, üle pika aja :D :) . Neljapäeval jäin Võrru, kuna reedel pidi niiguinii 6.30 olema Näpustuudio ees, Tartu laadale läksime. Ema-isa ei oleks eriti viitsind ennnast nii vara hommikul liigutada, et mina linna saaks :D . Neljapäeval läksin mingi õhtul kella kuue ajal Kristeli juurde grillima, seni kuni liha grillis, mängisin ma Kristeli vennaga jalgpalli, mmmm, ülihea oli. Peale mängu tegime ühe korvpalli mängu, kes võitis :O? :D , mina (y) , osav. Peale söömist sain Kristeli sugulaste/tuttavatega kesklinna , kui ma okes pidanud jala minema, siis oleksin kõndinud äõüöä üle poole tunni kindlasti. Jõudsin korterisse, hakkasin dušši alla minema, tuli väga hull Domino küpsiste isu, vaatasin kella, õöäü, kell oli 22.07 (?), Selver kinni, tegin kiire tiiru tanklasse siis, ruttu tagasi, pesema & magama. Hommikul sain ilusti 5.20 ärgata. Kell 6 hakkasin minema, jõudsin välisukse juurde, tuli meelde, et mul ei ole välisukse võtit ju :D, oi kus oli paanika, jube. Õnneks sain mingi naabri üles ajada, sain võtme ja 6.15 vms hakkasin kiirustama, jõudsin, jeh. Tartus oli üli külm, mis siis, et ma olin soojalt riides. Käisin Mäkis ka, mmm, tahan tagasi, mul on nagu harjumus juba, et võtan tavalise burgeri, juustuburgeri ja joogi, kõht saab üli täis, no ma käin harva ka seal ju, siis võib seda endale lubada. 19.30 jõudsime Võrru, käisin Selverist läbi ja korterisse, sõin, vaatasin telekat ja jälle magama, väsinud :S :D. Ma sattusin "vägal heal" ajal seal ööbima, järgmine päev oli korteriümbruse koristamine, kuna tädi ei saanud minna, koristasin mina, riisusin, käsi villis, pole hullu. Eile õhtul olin lõpuks ometi kodus ! Home sweet home :) .
Varsti hakkan pirukaid tegema, nämm. Siis kordan Mata ja Keemia kontrolltööks ja üritan vene keele sõnu ka õppida :/.

pahh.