27. juuli 2009

Mismismis

Nii kiire, et pole aega kirjutada ka, tüüpiline. nädal veel tööl käia, see on tore. 16 päeva veel sõidueksamini, 25 päeva sünnipäevani, 35 päeva koolini :S. Hetkel on nostalgiliselt hea vaikuses olla, pere läks paariks päevaks reisile, mina, Lontu, Sammy ja Berta jäime koju, aga nii ongi hea :D. Laupäeval saab lennupäevadele, wiii. 9 august saab Sõprade tuur 2'le :). Eile käisin Kristeliga Alari, Anti, Hendriku ja Indreku juures :D. Pere tahtis munamäele minna, siis pidin Berta kaasa võtma, sest ohtlik oleks ta üksi koju jätta olnud. Käisime veel poes jaa, koer kotis :D, kõik vaatasid mida-ta-teeb näoga. Varsti lähen linna, sest üksi siin olla ei ole eriti lõbus. Järgmine postitus tuleb pikem :p.

19. juuli 2009

  • Ma usun 99,9% saatusesse
  • Ma ei taha homme ARKi minna :(
  • Mul on maailma kõige suurem magamatus
  • Ma tahan eilset tagasi

15. juuli 2009

Elueest ootasin, et saaks ARKi minna ja ma sain ühe asja pärast lausa 3 korda seal käia :D. Esmaspäeval läksin, meditsiinikoolituse tunnistus jäi koju, täna läksin uuesti, küsin ema käest: "Kus arstitõend on?" , "Ma ei tea, minu käes ei ole." . Läksime tööjuurde, seal polnud, helistasin koju, seal polnud, vaatasin rahakotti - oli :D, nice. Läksime siis tagasi - hetkeseisuga ongi 3 korda. Isegi pilti sain 2 korda teha :D, esimene kord tegin prillidega, aga ei tohtind tglt. Nüüd ma ootan siis esmaspäeva, saab ühe jama ära kaelast :)).

10. juuli 2009

Praegu on peaaegu kõik sujunud ja ma tahan, et homne ka sujuks, palun!

6. juuli 2009

Laulupiiiiidu






Neli päeva sai ühiselt hingatud :D - Üliäge laulu -ja tantsupidu oli :)) . Kui keegi praegu küsiks: "Noooh, kuidas läks?" , siis ma arvatavasti ei oskaks kuskilt alustada (hakake küsima nüüd). Rahvast oli ülemõistuse palju, trollid, trammid ja bussid olid 24/7 rahvast täis (no me räägime ühishingamisest), ma pole elusees nii palju kõndinud, kui nende nelja päevaga kokku. Kristelil on nii vinge vanatädi. Me jõudsime öösel kell 12 korterisse ja tal oli meile kana ja kartulid valmis tehtud. Mulle meeldis, kui bussis/trammis lauldi, ilus oli vaadata, kuidas inimesed ennast täie jõuga bussidesse pressisid, samas, kui nad oleksid jala kiiremini jõudnud. Taksoga oli ka julm sõita :D, kui me taipasime, et me ei saa mitte kuidagi teistmoodi koju, kui ainult taksoga. Ma olin rongkäigus pmst juhtival positsioonil ja ma ei olnud telekas :D?? Mulle meeldis näha suuuurt sündmust - naine sünnitas laulupeo parkla sissesõidu juures (jajah). Tantsupidu oli kõigevingem ja värki ja Berta on kõigearmsam kutsikas. Tihedamini võiks olla nii, et kui ma koju tulen, siis on mingi üllatus :D.
Laulupeo üksikasju küsige mu käest. Kokkuvõttes - Ma ei kahetse !

2. juuli 2009

Rollerrollerroller :D

Hommik algas ulmeliselt - ärkan, võtan pesemisasjad, lähen duššialla, tegin ennast duššigeeliga kokku, šampoon pähe, hakkan kraani lahti keerama, omg, vett ei tule, täispaanika, ma olin seebine ja ma ei tohtind ära kuivada, tegin SUURT paanikat, helistasin isale ja korda sai :D.

Ma sõidan neljaks päevaks Tallinna, loodan, et sellest tuleb üks kuradima hea laulupidu ja ootan hullult esmaspäeva :).

Eile olin õhtul netis, vaatan, Alar sees, kirjutab siis, mingil hetkel läks meil jutt sujuvalt üle sellele, et ta võiks kella üheksa ajal veel rolleriga minu juurde tulla. Mõeldud, tehtud, koos Hendrikuga olid üheksa läbi veits siin. Sõid maasikaid (väga vähe), siis näitasin neile enda superrollerit :D ja ma sain teada, et see ongi superroller, pidi hea kiirendus olema ja kõike head veel ja mida ma algul mõtlesin - kõige halvem roller. Aga hiinlane ja kiire. Siis näitasin Hendrikule oma tiiki, tal pidi laiem olema, mis siis, et tal megaväike aed :D. Alar tahtis mu vette visata, mida ta peaaegu ka suutis, jobuke :P. Siis hakkas sadama, natuke ja siis natuke palju. Elueest jooksime toajuurde, olime toas siis. Kuna Alar lubas Hendriku emale, et ta on kell 00.00 kodus, siis nad TAHTSID kell 23:35 minema hakata, aga ebaõnn - Hendriku rolleril läks mingi tross vms katki :D, sellega jamasid tükk aega, aga koju nad said vist :D. Mina vajusin natuke enne kahtteist läbi magama.
Väga sisukas oli.