31. aug 2009

Oh koolikell.

Homme algab lõputu õudus, aga me oleme positiivsed :) , kui Võrus oleks ainult seda, mida peaks olema !


- Liisu ütleb (17:32):
Kus on autoparkla esine muruplats?

Its me :P ütleb (17:32):
no see koolimaja poolne plats
kohe pärast autoparklat

- Liisu ütleb (17:33):
Õüöä, see, kus see maja on?
See remondimeeste maja vms?

Its me :P ütleb (17:33):
jah, selle ees

- Liisu ütleb (17:33):
Seal puude vahel?

Its me :P ütleb (17:33):
jap
küll leiad

- Liisu ütleb (17:33):
PUUDE VAHEL :O , omg

Its me :P ütleb (17:33):
mis sa selga paned?

- Liisu ütleb (17:34):
1.) Pikk seelik, kingad, viisakas pluusi ; 2.) Teksaseelik, kingad, viisakas pluusi

Its me :P ütleb (17:34):
pikk seelik?

- Liisu ütleb (17:34):
pruun

Its me :P ütleb (17:34):
aaajajaa

Its me :P ütleb (17:35):
ma panen küll rahvariided ^^

- Liisu ütleb (17:36):
Ma panen ka
Oleme rahvuslikud

Its me :P ütleb (17:36):
jaaa :P

Its me :P ütleb (17:37):
Siljale meeldiks :D

- Liisu ütleb (17:37):
Oleme rahvuslikud *kulmukergitus*


nice, kool algab ja juba on kolmapäeval ja neljapäeval 7 tundi :( . Ma hakkan nüüd IGA päev kirjutama (kas ma lubasin seda? :O) :D. Pange tähele..

28. aug 2009

Kui Sa midagi ei näe, ei tähenda, et seda pole olemas.

Mina ajan asju, et terve küla saaks wifi tagasi ja kes kannatajaks jääb O.o? Mina muidugi :D. Kõik said kella neljaks wifi tagasi, aga mul lõi läpakal wifi bloki vms peale, ei leidnud wifi kaarti jne jne jne, jamad jamad jamad. Viisin teada-tuntud spetsi juurde, ütles ka, et mul mingi algaja viirusetõrje (aitäääääh). Hea lootus oli see, et ma saan täna oma masendava Liisu kätte, ja saingi :D. Eile õhtul (kell 19 ?) helistas Kristel: "Sa Põlvasse kontserdile tahad tulla?" , "Jaa, muidugi." . Kes siis Elmari suvetuurile ei tahaks minna :D. Algul istusime niisama, aga kui Erich Krieger (?) hakkas "Naised on hullud" laulma, siis tõusime ruttu püsti ja jooksime lava ette (see oli kokku lepitud :D). Siis, kui Jüri Homenja laulis "Tiivad", siis peaaegu terve laulu ajal mina, Kristel, Diana ja veel 3 tüdrukut tõstsime jalgu kordamööda üles (seda ei saa kirjeldada :D) ja ta laulis justnimelt seda refrääni lõpus kauem, arvas, et me nõrgad jne :D, aga ta eksis :P. Anmatino oli hea ja üldiselt oli ka hea, aga ütleme ausalt, see oli täielikult armunute kontsert :D. Ma ei viitsi enam ema-isaga streikida ka, see oleks mõttetu :P. Kohe on kool (jejejee, eksole) ja praegu pole eriti midagi, sest mõni sündmus ei lähe nii, nagu ma loodaks vms.

24. aug 2009

Pikk nv.

Praegu on täpselt selline hetk, et võiks midagi kirjutada, aga mida? Peas on väike tühjus ... oot, midagi hakkab juba tulema. Oli reede, sünnipäev, load sain kätte (ilus sünnipäeva kingitus). Mh, ma ei suuda ikka midagi kirjutada :( . Siis tuli õhtul Tanel siia. Miks peab alati kvaliteetaeg nii ruttu minema? Müstika. Aga see-eest oli see väga hea kvaliteetaeg :). Auuuuuusalt, mu pea on mõtetest tühi :D. Ma üritan homme uuesti -.-


PS: Tead, kui hea on teadmine, et Sul on kuskil keegi, kellega on turvaline olla.

19. aug 2009

Ülim. 2 days.

Ma olen täielikult rahul sellega, et ma olen oma vanematega tervelt 1 päev täiesti normaalselt läbi saanud :)), ma saan reedel load kätte, ma sain linna korteris kellegi wifi't varastada ja ma vaatan "Benjamin Buttoni uskumatu elu". Ma olen hetkel antibiootikumide peal, pole hullu, elan üle. Ma tahaks, et kõik läheks edasi ka nii hästi.

18. aug 2009

Hauka laat.

Mulle tuli meelde üks asi, mis Hauka laadal juhtus - Istusime osadega oma boksi juures olevatel pinkidel, sealsamas oli kohe mingi liivakast, kus laadalised vahest sõid jne, siis järsku üks tegi limonaadi lahti, nii, et gaas tuli survega välja ja pudel lendas, üks tüdruk ehmus ja hakkas karjuma ja ma ehmusin ja hakkasin karjuma :D, oi kuidas kõik naersid. Seniajani muigan selle peale, et mingi limonaadi pudeli peale karjuda ja peaaegu toolilt maha lennata, peab geenius olema :D

15. aug 2009

ülim reede. 6 days.

Eilne Foam Heaven'il tundsime me ennast nagu 12 a. sünnipäeval :(, Hendriku kurvastuseks lasti ainult 1 kg vahtu :D (ei, see ei saanud olla 2 tonni). Isegi eelmise aasta Basshunter oli 10246423 parem. Läksime Põlva, sõitsime laululava juurde, mõtlesime, et ah aega on üle poole tunni (no mida te hakkasite siis nii vara mu juurest sõitma :D?), läksime Konsumi juurde, passisime seal natuke, siis sõitsime tagasi, kõndisime peotsooni (?), istusime, vihma hakkas sadama, läksime laulukaare alla, vaatasime tantsivaid tüdrukuid, kes olid 12-14 a. (AINULT TÜDRUKUD), ootasime, kui söögitelk üles pannakse :D, jälgisime turvameest, kes kõndis 1001 korda alkoholi tarbivatest alaealistest mööda (ma arvasin Kristeliga, et ta tahab sammulugeja samme täis saada) ja ei teinud mitttte midagi, vaatasime Paffendorfi ära, (minu sõna on seadus) läksime koju ja pmst kohe vajusin magama. nice.

13. aug 2009

8 days.

Tehtudtehtudtehtud, nüüd ma võin öelda, et see kõik, mille pärast ma pabistasin ja õudusunenägusi nägin, on tehtud :). Siis, kui ma olin mingi 35-40 min. sõitnud ja Meltsov ütles: "Kui ma ütleks Sulle, et sõidame ARKi juurde, kas Sa oskaksid ise tee valida?" , muidugi ütlesin ma "Jah." (Kalevi tänavalt ARKi juurde sõita on kõige lihtsam üldse :)) ja tema haaras võimalusest kinni, öeldes: "Aga teeme nii, nagu juht ütleb, vali ise tee ja sõidame ARKi platsi." . Mida ma tegin eelmisel õhtul :D? Õppisin elueest Kubja ja Maksi ristmiku loogilisust. Mida ma eile tegin :D? Kubja ristmikul ei käinud ja Maksi ristmikul sõitsin mööda peateed, nice. Tglt kartsin ma kõige rohkem selle pärast, kui ta käskis mul poole mäepeal väikese peatuse teha või siis Kandle ees parkida, aga need tulid üldse hästi välja :). Üleüldse ütles, et mul tuli kõik, mis olema pidi, päris hästi välja. Seniajani pole kohale jõunud, et see kõik on läbi :D. Isa juba tahab, et lõppastmel ära käiksin :P, eks varsti lähen siis :D. Eile õhtul jamas Zeni kaart, kõigil Zenidel oli jama. Olin juba valmis uut ostma, kui Timmo ütles, et tal sama jama - keegi ei saa Sulle helistada, ise ei saa kellegile helistada. Täna hommikuks oli kõik korras, uh :). Reedel saab Foam Heavenile, ootan ootan ootan, kui ainult ilm alt ei veaks :(. Ma teen toas suuuuuuuuure suurpuhastuse nüüd :).

11. aug 2009

10 days.




Homme on üks tähtsamaid hetki mu elus. Ma ei saa öelda, et ma olen 100% kindel, et ma selle edukalt sooritan, aga ma loodan, et närvid mind alt ei vea. Ma usun, et, kui ma ise rahuliku ja hea tundega sõitma lähen, neid põhitegelasi, JALAKÄIJAID, jälgin, siis ei tohiks midagi väga hullu olla, a see külgboks võiks ka õnnestuda & Maksimarketi ristmik. Ma nägin juba täna öösel õudusunenägu - Mingi NAINE (võrus ei ole naiseksamineerijat) oli eksamineerija, auto oli ka mingi teistsugune, a'la selline, millega aafrika maastikel sõidetakse, sõitsime, tegin ümberpõike parkivast autost ja ma kukkusin läbi selle pärast :D, oi kui tõeline see tundus, mõtlesingi unes, et nüüd ongi kõik, peab uue aja panema jne :S, a siis mingi hetk hakkasin mõtlema unes, et see ei ole reaalne ja ärkasin üles, südamel hakkas kohe kergem :D :). Ma suutsin 1 kord elus unenäos reaalselt mõelda! Tase ! Ma ei kujuta ette, kui see kõik homme läbi saab, panen Lõunalehte teate üles vist :D. Tglt, kui reedel hea ilm on, siis tahaks tre.ee Foam Heaven'i peole, reedel. Ma nägin täna ESIMEST korda oma koera lapsi :D, alles reedel sain teada, et laulupeo ajal sündisid, nad on ikka julmalt armsad, ühed on kaksikud, kolmas on nöpsnina ^^. Tegin Jukust ja Kaurist viljapõllul pilte. tglt algul olime tiigi ääres, kõrvaldasime surnud konna tiigist, siis ajasin nad ujuma :D, hiljem korjasid nad rukililli, Juku andis lilled mulle, Kauri ütles: "Mina annan lilled emmele.", mina: "Aitäh." , andis lilled mulle ja küsis: "Sina oledki emme v :D?" , vähe armas polnud v :D. Siis suundusime tuppa, lubasin, et küpsetame koos ühe koogi :). Mõeldud - tehtud, väga hea sai. Nüüd teen eelsoojendust homsele, raudtee ja maksi ristmik.

l.

4. aug 2009

17 days.

Postitus nr. 101. , väga maagiline. Vahepeal on niiiiii palju juhtund ja ma pean ära märkima, et ma ei oska kuskilt alustada. Alustaks eelmisest esmaspäevast? Sellest, kuidas ma linnas käisin, me palju jäätist sõime, kui ma vaevalt rolleriga koju jõudsin? Ei, see on ebahuvitav. Aga sellest, kuidas ma vaatan ikka kella maagilistel kellaaegadel :D? Eiiii, see ei ole oluline. Ma arvan, et isegi teadmine, et iga päevaga jõuab lähemale ARKi sõidueksam, on paljupalju huvitavam. Mul on väga hea tõdeda, et see suur töökuu sai läbi :D, see viimane päev läks eriti meeldejäävalt - ma nii tugev tüdruk, et põrandapesu harja varre murdsin ära :D, aiii. Ma ei saa aru, mis kasu on rahast, kui see kulub, ojaa, asjalikele asjadele. Tglt mulle meeldis pühapäeva õhtu, sai kinos käidud, ma sain Alari ja Anti vahel istuda, oppa :P, hiljem läksime Alari poole. Neil oli mingi pizza materjal ostetud, tegi Kristeliga pizzat siis, mina ja Anti mängisime niisama playrays :D, nice. Tänu fooliumile ja suure hakkliha kogusele oli see mu kõige jubedam pizza kogemus :D, sorrriii. Ma ei kujuta ette, kuidas ma suutsin a'la poole kuueni üleval olla. Aga, kui Alar minu ja Kristeli keskel magas, siis ma ei imesta ka seda :D, ta on Muraka tänava KÕIGE suurem pervert. Nii me magasimegi 2,5 tundi :D. See Jääaeg 3 oli üle prahi ikka, seal küll mingit majandussurutist ei tundnud :D. Täna käisin sõitmas, ausõna, ma hakkan juba uskuma endasse :D, natuke veel ja proff valmis, ei, tglt, ARKi jaoks olen valmis, peaaegu. Vot see, kuidas mina sõidan, see on sujuv, mitte nagu Alar sõidab, 4000 pööret ja jõnksutamine ja auk augu järel :D. Tglt olen ma mitu-mitu korda mõelnud, et blogi võiks ära deleted'ida, aga ma ei suuda ikkagi, vist. Ma ootan homset sõitu, Tartusse sõitu (loodan, et mina roolis), kontserdi, reedet, laupäeva, pühapäeva, järgmist kolmapäeva ja SÜNNIPÄEVA! :)

Ma üritan nüüd tublim olla (: