31. dets 2009

Lõppev aasta!

Võiks 2009 a. kokku võtta tegelikult. Nagu iga aasta on ka see aasta olnud nii positiivne, kui ka negatiivne, hetkel on positiivne muidugi :), peaaegu. Tundub, et ma sain vanemaks ja TARGEMAKS :D, väärtustan hoopis teisi asju, mida eelnevatel aastatel. Sellel aastal ei joonud ma nii palju, kui 2008 a. :D, millal ma üldse viimati jõin? Ei mäletagi. Arvatavasti ei oska ma midagi üli erilist välja tuua, mida mainima peaks. Võib-olla seda, et ma sain load ilusti tehtud. Suvel sai ilusti tööd tehtud. Põhiline - Raamatuid lugesin ka paljupalju (hetkel olen unarusse jätnud :((). Üldiselt on raskusi eelneva aasta sündmusi meenutada, ilmselgelt tahan ma, et uus aasta tuleks veel parem. Vene keele jutu vastan 13. jaanuar ära :D. 2010 a. on ju palju sündmusi, alustades keskkooli lõpetamisega & lõpetades uues sugulase sünniga :). Jep, I know, see sissekanne oli lühike, aga pikem, kui eelmine (kas pole mitte tore :D?). Igastahes - Kõigeparemat aasta lõppu ja uue algust Teile. Näpistusrohket aastat!


Robbie Williams - You know me - aaaaaaaasta hitt, minu jaoks!


PS: Inimesed, kes mu blogi ka uuel aastal lugeda tahavad, postitage oma e-mail kommentaaridesse & ma täidan teie soovi :)

30. dets 2009

Kelle jaoks ma blogis kirjutan? Et keegi võib-olla loeb, iseendale oleks ka mõttetu muidugi kirjutada, aga samas, ei oleks ka (:D). Võib-olla teen blogi täiesti kinniseks või siis ainult teatud inimesed saavad lugeda.

21. dets 2009

Küpsetame :)
















Sebrakook




Valmistamine:
Vahusta toasoojad munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks.
Sega mõõtekannus piim ja rapsiõli, sega õrnalt munavahu hulka.
Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber, sega samuti õrnalt taina hulka.
Tõsta pool tainast kõrvale ning sega juurde kakaopulber ja veel 3 sl piima.
Vooderda 26 cm lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ning määri vormi seesmised küljed võiga.
Võta kaks ühesuurust kulpi (mahutavusega umbes 0.75 dl) ning hakka vaheldumisi tainast vormi keskele tõstma, alustades heledast tainast.
Ära oota, kuni eelmine tainakogus laiali valgub, vaid tõsta muudkui vaheldumisi tainast vormi!
Küpseta eelkuumutatud 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni koogi keskele torgatud puutikk kuivaks jääb ning kook vormi servadest kergelt lahti lööb.
Lase enne serveerimist täielikult jahtuda
.

NB: Et kook oleks maitsvam, tegin peale hapukoore-kakao-mandlilaastude kastme, see muudab koogi ainult paremaks :)

17. dets 2009

Kõik on nii, nagu peab olema.

Nii, teoreetiliselt võiksin ma iga sündmuse järel siia kirjutada sellest, aga praktiliselt ma ei viitsi... . Esmaspäev kuni eilne õhtu + öö olid üle pika aja kõige jubedamad :S, kindlasti ei tahaks ma seda enam üle elada, huh, see on möödas. Viimased päevad on tõestanud seda, et ma suudan täiesti 'üle' mõelda, kuigi ma ei mõtle mitte kunagi midagi põhjuseta. Põhiline mõte oli teemal 'Teistel oli õigus, kuidas ta sai mulle valetada', aga ma olen üli õnnelik, et nüüd on kõik hästi ja loodan, et läheb paremaks veel :).
Ma üritan olla optimistlik - 4 kuud veel rasket (arvatavsti rasket siis, tõsist ka) tööd ja siis tuleb pingeline periood, see on kindel. Vähemalt sai Väimela läbi, no mitte seda, et ma õnnelik oleks selle läbisaamise üle, aga eksam sai sooritatud, hindele 4 & musil vedas, ta ei saanudki peksa (meil oli diil, et kui ma nelja ei saa, siis ma annan talle peksa :D). Ma ei oska isegi öelda, kas eksam oli raske või mitte, ei olnud tegelikult, kui ma oleksin rohkem õppinud, siis oleksin ilusti viiele teinud. Nüüd jäävad mulle eluks ajaks meelde ühetärni ja kahetärni hotellide nimed, ehk siis ühetärni hotell on lihtne hotell ja kahetärni on standard hotell. Puhastusteeninduse teoreetika läks metsa veits :S. Praktiline ülesanne oli WC poti puhastamine, ei ole hullu, hea, et lauda katma ei pidanud, raudselt oleksin mingi klaasi ära lõhkunud :D. Graafiku tegemisega sain kodus ilusti hakkama. Algul pidi eksam umbes kella kolmeni kestma, aga jõudsime ilusti poole kaheteistkümne bussi peale :). Õhtul tuli musi & see oli kõige parem reede! Siis saabus laupäev :S & ma pidin Lõunakeskuse laadale minema, kaheks päevaks. Grr, kui külm seal oli tegelikult, sest jäähall oli meie seljataga kohe & kui inimesed uisutasid, siis tuli külma tuult. Magasin hokilitri saamise ka maha :S või nh tegelikult ma oleksin selle saanud, sest laupäeva hommikul lendas üks litter platsilt välja, aga ma viskasin selle tagasi, aitäh Helen, et Sa selle allesjätmise ideest varem ei rääkinud :D. Pühapäeval lendas ka üks kord litter võrku, aga siis passisid Jõgeva mehed juba seda ja Erle viskas tagasi. Pühapäeval, kui ma koju jõudsin, olin surmväsinud ja tuju oli ka 0 ... . Õnneks sain Lõunakeskusest emale jõuludeks küünla ja isale 'vindisuse näitaja' õlle klaasi :D. Emale peab veel midagi juurde vaatama, siis Kristelile midagi, Alarile ka vb & musile ka. Oi kuidas ma vaheaega ootan! Peaks e-kooli ka üle pika aja vaatama. Nii, vaadatud, vene keeles pean jutu ära vastama :D, muu on korras. Miks Ando teisipäevast puudumist ära pole parandanud -.-? Aga kõige olulisem asi - mul on sellel õppeaastal Väimelas kõik 4-5 :D, juhhuu. Oma kullakesi olen ka näinud need 4 päeva päris ilusti, Egert ei tundnud mind algul ära :D :(, aga arusaadav. Nad kõik on veel armsamad, oh nunnud. Esmaspäeval on proovikirjand, alla 70p ei saa (see oli lubadus?). Kolmapäeval on esinemine, nice. Peab kõik ilusti pähe õppima, siis ei pea suuga vigureid tegema :D. Järgmine nädal näeb musi ka!!!! Oh, kuidas ma teda armastan (L).

Laura - Südasuve rohtunud teed

16. dets 2009

Ma ei taha, et nii oleks, MA EI TAHAAAAA! :'(

14. dets 2009

Tõõõõsiselt nõme. Ma hakkangi juba arvama, et mu sisetunne/kõhutunne aimab asju ette, mitte just täiesti, aga enam-vähem & see on tääääiesti tõsi. Aga ma vihkan seda :S. On sisetunne, siis lööb ajju kohe vihje, et millega see seotud võib olla jne ja tavaliselt ei saa ma enne rahu, kui teada olen saanud, kas on sellega seotud, mis aimdus on, täitsa hull ikka :/. Kõik on enam-vähem, ma ei taha, et see hea lõppeks, ma elangi praegu selle hea nimel & kui see ükskord otsa saab, siis pole mul enam millegi nimel elada :(. Mu tuju pole 5+, tõsiselt, niiet ma ei kirjuta siia pikalt. Tartus käimine oleks võinud ära jääda, Parksepas ma ka olla ei taha, mis siis, et üks päev on alles möödas. Aga ma pean veel 4 kuud seal veetma -.- , õuduste õudus. Ma loodan, et kõik läheb paremaks :/

10. dets 2009

Damn.

See kõik on nii krdi raske. Tema kohalolek on täiuslik, kui ta armukade on, siis pole see tore... . Uskumatu, kui raske seda kõike on sõnadesse panna, praktiliselt võimatu.
Okei, ma lootsin täna natuke pikema postituse teha, aga jääb ära vist. Mul on homme hotellinduse eksam ja ma üritan selle võimalikult hästi teha! Oh noes, töögraafik ka veel :S. Hakkangi kohe tegutsema, edu mulle.

4. dets 2009

Inimesed võivad näha ükskõiksed, kuid see ei tähenda sugugi, et nad seda ka on.

Ma tahaks kellegiga rääkida. Praegu on kõik sõnad ühte kohta koondunud ja ma ei oska kõike seda sõnadesse panna. Ma ei leia seda vihikut, kus mul kõik mõtted kirjas olid. Neid mõtteid oli ligi 1,5 aasta jagu ja igal mõttel oli tähendus, igal lausel oli oma mõte, mida sai lihtsalt kirja panna. Ma tunnen täpselt nii, nagu tundis inimene, kellel oli keelatud luuletada. Ta oli andekas, aga ta isa ei lubanud tal mitte ühtegi luuletust kirjutada. Aastad möödusid ja sõnad, millest luuletused saaks kirjutada, kuhjusid tal. Ta ei suutnud öösel magada, sest sõnad keerlesid õhus, aga ta ei saanud neid paberile kirja panna. Kui ta oli juba hulluks minemise ääre peal, siis ei jäänud tal muud võimalust, kui võtta paber ja pliiats, et...luuletada. Ta pani mitme aastaga kogunenud sõnad luuletuseks. Ta kirjutas...terve öö ja peale seda, kui ta oli terve raamatu jagu luuletusi kirjutanud, hakkas tal kergem ja ta sai oma eluga edasi minna. Raamatus "Õnnelikud inimesed" oli see jutt siis. Ma olen viimasel ajal über vähe lugenud, aga ma parandan selle vea homme. Ma ei saa pead anda, et "Õnnelikud inimesed" saab mul esmaspäevaks loetud, aga ma annan endast parima. See on tegelikult üli hea raamat, sest see sisaldab jutte eri valdkodade inimestest, päris tihti ma muigan, kui mõnda juttu sealt loen, sest selliseid inimesi ei kohta iga päev.
Ma tahaksin selle sõnastada, siia, aga ma ei suuda. Ma ei oska seda lihtsalt sõnadesse panna. Kõik on võibolla liiga ruttu juhtunud, ma pole jõudnud seda veel "seedida" & sellepärast ma kardan, et otsus, mida ma peaksin läbi mõtlema, tehakse minu eest ära või siis teen ma ise vale otsuse ja selle tõttu ma kannatan hiljem, mis ei ole üldsegi tore. Ma lubasin endale, et võtan asja rahulikult, aga lubamisest pole kasu, sest ma toimin risti vastupidi. Igastahes, ma vajan aega, eelkõige "seedimiseks", sest võibolla ma kujutan asju ette...


//Ma tervitaks oma ustavat ja andunud fänni - Tsasparit :)

2. dets 2009

Igapäevase elu tähtsusetud pisiasjad on nagu õhus hõljuv tolm.

Uskumatu, kuidas elu võib pmst üleöö muutuda. Üks päev erineb täiesti teisest ja me ei saa väga palju oma elu muuta. Mina olen täiesti veendunud, et kõik, mis elus juhtub, peab juhtuma, kõik peab nii minema ja sellepärast me nimetamegi seda saatuseks. Iga hetk meie elus mõjutab midagi. Täna võib mul olla üks maailmavaade, aga homme juba teine ja ma ei saa seda mõjutada. Merit rääkis eelmine aasta sellest, kuidas oma unenägu kontrollida saab. Ma olen seda ikka korduvalt teha püüdnud, aga mina ei suuda seda. Näen unenägu ja oleksin nagu pealtvaataja, kes vaatab teatrit ja ei saa stsenaariumit muuta. Isegi, kui peategelane unenäos olen, ei suuda ma midagi muuta. Viimaselajal on täiesti jaburad sisud ka olnud. Nt, nägin unes, et sain endale väikese õe (mul ei ole selle vastu absull midagi), aga see ei tähenda, et ma saangi (kahjuks), sellel unenäol oli teine tähendus.. .
Kas ma saan üks kord kolme aasta jooksul hotellinduses kõik neljad-viied :D? Kümnendas oli majutus 3, üheteistkümnendas oli õiguse alused 3, sellel aastal ma loodaks ikka selles osas kiituskirja saada :). Järgmine teisipäev on võibolla proovieksam, järgmine reedel on eksam, on mõtet? 1,5 nädalat veel, siis ma näen oma kullakesi ^^ :). Proovikirjand ka kahe nädala pärast. Kui teemad on loogilised, siis ma väga ei pabista. Mmm foorumi särgi sain ka kätte, nice :p.



Ma poleks ealeski arvata osanud, et just Tema üleöö minuga rääkima hakkab ja siis muutus järsku kõik.